Ni vet, innan jag fick hund kunde jag se sådana där påståenden stå skrivna över pekorala akvareller eller visdomsbilder på Instagram: ”Min hund gör min till en bättre person” ”be the person your dog think you are” och så vidare et cetera, ja ni förstår.

Men faktum är att, som med de flesta klyschor, så stämmer det ju faktiskt. Jag har verkligen upplevt en personlig utveckling sedan jag fick Gaia, på ett plan som är svårt att beskriva. Med henne är jag i nuet, får distans till vad som är viktigt.

Fast ibland blir det ju konkret också. Det är inte så himla roligt att släpa 40 kilo rottweiler på bussar, tvärbanor, tunnelbanor och pendeltåg i tid och otid. Alldeles oavsett om slutdestinationen är ett veterinärbesök eller en kurshelg. Jag insåg ganska snart att det här, det går ju inte. Och fast att jag aldrig trott att det skulle hände bestämde jag mig för att ta körkort! Under stort hemlighetsmakeri – målbilden var att kunna skriva ”JAG HAR TAGIT KÖRKORT” på Facebook och chocka så många som möjligt med nyheten. Den tredje juni började jag och idag klarade jag första uppkörningen! Så nu ska vi köpa Volvo, Gaia och jag, och åka till Tyresta nationalpark och en kompis stuga på landet och kurser och brukshundsklubben och en himla massa annat – möjligheterna är anade!

Jag hade aldrig tagit körkort utan henne.

Glädjeskutt på parkeringen efter att jag fått mitt ”du är godkänd” till livs!

One Comment

  1. Sofie augusti 25, 2013 at 09:48 - Reply

    GRATTIS vad roligt. Nu kommer ni aldrig mer att vilja vara utan bil

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen