bannerbild_valpkurser allmänt

Åh vad jag älskar valpar! Få saker gör mig så genuint pirr-under-nyckelbenen-glad som odimensionerade bäbishundar. Jag hade vintervalp men det är förstås än vanligare att skaffa valp på våren och sommaren. Därför kommer Kompis! kursfokus att ligga på just valpkurser under den här perioden och självklart kommer det att vara fantastiskt väder eftersom vi är utomhus.

 

Jag kommer att lansera ett nytt kurskoncept. Utöver den vanliga valpkursen (5 x 60 min) kommer kursen ”Supervalp” (7 x 75 min) att finnas tillgänglig. Den är en sammanslagning av valpkursen och kursen i vardagslydnad och när du har gått den kan du direkt hoppa på kursen ”vardagslydnad fortsättning.”

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen