Jaha, det kommer ju ta halva den här måndagen för att smälta alla intryck från instruktörshelgen. Som vanligt känner jag mig superinspirerad och på väldigt gott humör efter en förstklassigt hundnördig helg som den här. Det bästa var förstås att Gaia var pigg på ett ytterst okaraktäristiskt vis. Hon började till och med att störa under de teoretiska passen! Rastlös rottweiler ger en glad matte – den fulla medicindosen verkar ha kickat in rejält.

På helgens schema stod avståndslydnad. Det var mycket inkallning och inkallningsrelaterade övningar. Det gäller att fokusera på många saker, för vi ska ju lära oss övningarna så att vi kan dem bra själva, men också hur vi lär ut dem till kommande elever. Vädret var ju fantastiskt och det var helt underbart att vara ute hela förmiddagarna och träna hund. Gaia fick en kompis också! Amstaffkillen Texas gick hem hos min surpuppa.

Vi slutade 17 igår och eftersom Gaia hade energi kvar promenerade vi hem från Årstaberg, gick genom skogen och tog ett dopp i viken sedan. Det var ingen unik idé – skogen kryllade av människor som ville fånga de potentiellt sista varma sommardagarna. Jag tänkte att snart, snart har jag en bil och då ska vi åka långt bort min hund och jag. Till en riktig skog där stigarna inte är trafikerade som motorleder i rusningstid.

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen