Ojoj, den här tiden på året är ju nåt visst för oss planeringsnarkomaner! Det är fullkomligt socialt accepterat med bilder på kalendrar, tips på hur du sätter mål för året och peppiga memes om självförverkligande och utveckling. Jag älskar att planera och tur är väl det, för jag förstår inte hur det skulle gå ihop annars. Jobb och kursverksamhet, tävlingsträning och tävlingar, valp och valpträning – nej, spontan, det varken är eller kan jag vara.

Så inför året satte jag ihop mitt eget schema för hundarnas träning! Jag kommer också börja använda det här för mina privatelever. Man kan välja om man vill fylla i det månads- eller veckovis. Självklart finns plats för en liten utvärdering på baksidan. Hittills har jag använt schemat och blivit peppad av det – det är roligt att se kvittot på den träning jag lagt fokus på men också att jämföra hur många träningstillfällen jag uppskattar att det ska bli och hur många det faktiskt landar på. Vad tycker ni, går ni igång på att strukturera hundträningen så här?

 

 

 

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen