Dök in på Hälsofoderbutiken för att fylla frysen med äckelpäckel (aka färskfoder) till Gaia. I butiken även vacker man med något mastiffaktigt i andra änden av kopplet. Halt golv, studsig mastiff. Snygghussen tittade generat urskuldrande på oss andra. Pratade lugnt med hunden som var väldigt ung och mycket nyfiken.

”De är svårtämjda, de här” sade han till sist efter att det stod klart att mastiffen inte tänkte ge upp sina bambi-på-isen-försök att hälsa på lagotton som lagom intresserad bidade sin tid bakom lösgodishyllan. 
”Nä” sade lagottomatten mjukt ”glädje är svårtämjt” 
En sådan underbar inställning, och vi bara log mot varandra, allihop.

One Comment

  1. Anonymous augusti 31, 2013 at 15:27 - Reply

    En vacker betraktelse, Anna! /Thomas S.

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen