planerade kurser ht 16

Nu är jag mitt uppe i vårterminens sista kurser: en valpkurs och så Kompis Hundskola för barn. Det har varit en väldigt rolig termin med många kurser:

2 valpkurser

4 vardagslydnadskurser

2 vardagslydnad fortsättningskurser

1 hundskola för barn

Jag har flera nya koncept jag vill testa i höst, men datum är inte satta ännu. Håll utkik här eller på Facebook. Störst fokus kommer förstås att vara på valpkurser i början av terminen och vardagslydnadskurser lite senare. Jag hoppas också kunna ge en av dessa som en renodlad klickerkurs. Men innan det blir det sommaruppehåll för Kompis! Jag finns självklart på mail och Facebook.

2 Comments

  1. Matti vuorinen juni 15, 2016 at 16:29 - Reply

    Hej. Idag 15 juni 2016. På lördag får vi hem vår Bordercollievalp. Jag/vi skulle vilja gå en valpkurs eller grundkurs snart. Har du/ni något på gång?

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen