Har för specifika krav för att kunna boka tågbiljetter via SJ:s hemsida. Ringer och säger:

– Jag vill ha en vuxenbiljett, en ungdomsbiljett till min hund, jag måste sitta i en djurtillåten vagn, det får ABSOLUT inte vara vid ett bord med fyra platser, utan det MÅSTE vara på ett eget tvåsäte!

Killen i kundtjänst svarar:

– Har du eller hunden SJ Priokort?

Ibland önskar jag att jag kunde photoshopa Gaia till chihuahuastorlek, i alla fall när vi ska resa.

2 Comments

  1. Viveca oktober 30, 2013 at 09:16 - Reply

    Jag har inte ens vågat mig på tanken att åka tåg med mitt vild djur, kan ev tänka mig att göra det när han är några år. Men det är mest för att boxrar är.. brötiga. Jag undrar, hur sjutton gör man? Speciellt om man har en stor, jätteglad hund som tror att alla människor han möter är dess allra bästa vän som alldeles säkert vill ha massa pussar?

    • Anna oktober 31, 2013 at 13:12 - Reply

      Haha, nä det är nervöst! Vi åkte Sthlm-GBG i somras och jag hade taktiken att ta tidigaste tåget mitt i semestern (annars är ju 6-tåget proppat av pendlare) och köpte ungdomsbiljett till Gaia. Det rekommenderas faktiskt av SJ, annars får hunden bara sitta framför ditt säte, och det går ju inte med en stor hund! Sedan hade jag en påse köttbullar och ett tuggben, hon fick sitta med rumpan mot gången. Men helt avslappnad var jag inte… :P

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen