Jag fortsätter att grotta ner mig i den inte helt okomplicerade världen av hundens kostlära. Det är verkligen ett spännande område och ju mer jag upplever att kosten verkligen gör skillnad för hur Gaia mår, desto mer intresserad blir jag förstås. Till exempel upplever jag att den dagliga dosen gurkmeja har en positiv inverkan på hennes leder. Har kört med mager mat senaste månaden eftersom veterinären rekommenderar att Gaia ska ligga på 38 kilo, nu gör hon det men även om jag vill hålla henne där ska jag införa fisk en dag i veckan igen. skippar laxen och tar något magrare, men det blir ändå en bra variation utöver kossor och kucklingar.

Jag fick en ny bok i ämnet kostlära i födelsedagspresent, ”raw food diet for dogs”, återkommer med en recension av den! 

Söndagsmiddag: komage, palsternacka, kokt ägg (ekologiskt!) med skal och en dos gurkmeja. 

2 Comments

  1. Team Myrottis oktober 28, 2013 at 17:34 - Reply

    Det såg ju smarrigt ut ;)

    • Anna oktober 31, 2013 at 13:14 - Reply

      Ja, hon är en tacksam middagsgäst i alla fall! ;)

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen