Vilken helg! 21 timmar hundnörderi på tre dygn, det är inte illa hörrni. Som den ensamstående rottweilermorsa jag är hade jag inte lyckats få hundvakt, så Gaia var med under lördag och söndag och var hur duktig som helst. Sista timman blev lite långtråkig men annars smaskade hon märgben och blev kliad på magen och verkade i alla fall inte fullkomligt utled på tillvaron.

Det roliga var att jag faktiskt inte ändrade mig angående vilken hundras jag vill ha. Det om något är ju ett tecken på att jag valt rätt. Jag vill fortfarande att min andra hund ska vara en rottis (kanske, dubbelkanske, en vit herdehund) och vill fortfarande någon gång i framtiden ha en saluki. Det finns så många intressanta hundar men nej, det här är de raser jag vill jobba med. En enda bubblare dök upp. Om jag skulle ”vara tvungen” att ta något helt annat, då kanske det faktiskt skulle bli en Field Spaniel, de verkar roliga.

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen