Det var typiskt att heldagskursen i tävlingslydnad som jag sett så mycket fram emot tajmade med:

1) snö
2) en halt Gaia (hon röjde för hårt i skogen i helgen)
3) en sjuk matte

Jag grundade med ipren och packade sedan in Gaia och alla köttbullar i bilen och åkte till Nynäshamns brukshundsklubb. Det var rottweilerklubben som arrangerade dagen och det var superkul att träffa andra rottisnördar. Våra kompisar Björn och Romeo var där också men annars idel nya bekantskaper. Gaia var riktigt duktig faktiskt och vi fick fina tips kring apporteringen som jag tycker är klurig. Det blir något att fila vidare på hemma!

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen