Idag börjar tre heldagar på instruktörsutbildningen och temat är hundraser. Enligt ryktet brukar man på söndagskvällen vilja ha en hund av en ras man tidigare knappt kände till och uppleva ett trängande behov av att flytta till något större för att få plats med alla hundar som man under helgen insett att man ”behöver”. Därför tänkte jag nu skriva ner de hundraser jag funderar kring, för att ha något att jämföra med på söndag. 

Nästa hund tänker jag mig är en rottis, även om jag är väldigt nyfiken på vit herdehund och vissa dagar nästan lutar mer åt en sådan. Min gamla käpphäst (käppund?) salukin är fortfarande en av de hundar jag gärna skulle vilja ha i en lite mer avlägsen framtid. 
Ser väldigt mycket fram emot den här helgen!

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen