Körde från Kopparberg hem till Årsta utan avlösning – det var premiär för mig,  så här snart två månader sedan jag tog körkort. Så underbart det var att vakna i ett torp, bara öppna dörren och låta hundarna springa till skogs. Det var en sådan harmoni verkligen. Jag som aldrig förstått vuxna människor som är mörkrädda måste motvilligt erkänna att det var lite olustigt att vandra ner till dasset i mörkret, tur jag hade Gaia med mig, hon stod troget på vakt utanför. Imorse åkte vi till Finngruvan, hittade ett ödetorp och tittade på Gaia som tog initiativ till att leka jage med Texas. Frös om fötterna (sneakers förslog liksom inte när gräset just tinats från frosten) och var sådär lycklig som man blir av att umgås med sådana man tycker om i dovt gult höstljus.

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen