Jag har liksom inte vant mig vid att det är så ljust hela tiden. Här har man gått dygnets alla promenader i beckmörker i månader och plötsligt är solen uppe samtidigt som mig och Gaia. Det är helt underbart. Idag gick vi en långtur när jag kommit hem från jobbet, hittade faktiskt lite vitsippor i Årstaskogen.

På kvällen har vi tränat specialsök. Gaias substans är den möjligen inte helt samhällsnyttiga (men så gör vi det bara som hobby också) doften myntate. Idag gjorde jag en riktigt klurig variant som såg ut så här:

  • Myntate
  • Myntate med kaffepulver
  • Kaffepulver
  • Spiskummin
  • Basilika

Gaia prickade rätt glasburk varje gång och sniffade med intensiteten hos en tonåring på en parfymavdelning. Jag var faktiskt väldigt imponerad. Nu har hon däckat av fullständigt av ansträngningen och nu ska den här matten se om det går att få med henne på kvällsrunda. Jag har ju jobbets stegtävling att tänka på…

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen