hundträning på gotland hundkurser nyhetsbrev

Samarbete & kommunikation

Kompis! Positiv hundträning erbjuder kurser och privatträning på Gotland. Jag arbetar med mjuka metoder och fokus på samarbete. Här tränar vi hunden genom att belöna det beteende vi vill ha istället för att använda våld eller tvång. Vi ignorerar inte hunden utan bygger vårt samarbete på kontakt och kommunikation! Här kan du se ett inslag från när Uni och jag var med i TV-programmet Hej Gotland i somras.

Om Kompis!

Mina kurser innehåller också teoretiska avsnitt där vi diskuterar hundens beteende, hur vi jobbar med inlärning och hur vi kan läsa av hundens kroppsspråk. I alla kurser ingår Kompis! teorihäfte och efter lektionen får du via mail en sammanfattning av det vi gjort. Jag skapar kurser som jag själv skulle vilja gå – som egenföretagare har jag ju möjlighet att vara personlig. Mina lektioner är rappa, innehåller många övningar och lättsamma exempel. Jag har valt att ha koncentrerade kurstillfällen där teorin vävs in naturligt när jag demonstrerar övningar och där vi jobbar effektivt den tid vi avsatt för träningen.

Hundtränarboosten hundträning Gotland hundkurs Gotland

Om mig

Anna Amnéus

Jag heter Anna Amnéus och det här är mina hundrelaterade utbildningar:

Hundinstruktör via Hundens Hus (Stockholm 2013)
Klickerinstruktör via Hundsteg (2015)
Personspårsinstruktör via Hundens Hus (2020)
Hundsiminstruktör via Healthy Dog Academy (2021).
Dessutom har jag gått ett oräkneligt antal fortbildningar i form av läger, privatlektioner och kurser för meriterade instruktörer inom våra huvudgrenar.

Jag bildar flock med Rottrobis Marion’s Uni (Uni) född 2014, som jag primärt tränar och tävlar Heelwork to Music med (klass 3 och SM 2019). Uni och jag tävlar också i Freestyle, rally och lite lydnad och Uni har titlarna: KORAD, LD Start, RLD N, F, SE RLD CHAMPION, FD1, FD2, HTM1, HtM2, SE HtM CHAMPION.

Qiwrons High Hopes Hilja (Hilja) är född i oktober 2017 och vi tävlar också Heelwork to Music, Freestyle och lite rallylydnad (Hiljas titlar: FD1, FD2, HtM1, HtM2, RLD N, RLD F, RLD A).

Min sambo Erik är fotograf och han har tagit bilderna på mig och hundarna. Vi bor i Bäl, 20 minuter nordost om Visby, där jag håller majoriteten av mina kurser.

Jag är kommunikationskonsult och om dagarna jobbar jag med kommunikation mellan människor. På eftermiddagarna försöker jag istället lära tvåbeningar att kommunicera positivt och effektivt med sina fyrbenta kompisar. Mina båda yrken handlar om att analysera beteenden, anpassa kommunikation för att nå resultat på bästa sätt och om att aldrig sluta vara nyfiken. Jag tror på vetenskap och modern forskning i etologi – så hårda metoder, dominansteorier och ryck i kopplet lämnar vi hemma. Välkomna!

FAQs

Här hittar du svar på vanliga frågor som rör min onlinekurs.

Du kan se kursen från flera enheter då den är mobilanpassad.

Längst ner på kurssidan hittar du kursinnehållet – börja med modul 1 och gå igenom alla övningar där innan du går vidare. Du öppnar enkelt modulen genom att trycka på pilen bredvid den som det står “expandera” på.

På sidan “Mitt Konto” loggar du in.

Börja med att dubbelkolla inkorg & skräpkorgen i din mail. Hittar du inget så kontakta mig på mail anna@kompishundtraning.se.

Jag måste registrera din betalning manuellt – jag försöker att göra detta så fort du har gjort beställningen. Om det dröjer – kontakta mig på mail anna@kompishundtraning.se

Varukorg
Rulla till toppen