Ikväll hade vi uppstart för kursen “Personspår som aktivering” -på den här kursen träffas vi och lär hunden följa markburen doft av en person, det som kallas personspår. Kursen är en aktiveringskurs och inte tävlingsmässig utan vi jobbar med att utmana hundens nos med målet att kunna gå upp till 100 meter långa spår på gräs och i skog.
Att spåra med sin hund har många fördelar:
– Hunden får utlopp för sitt naturliga beteende
– Det stärker hunden självförtroende
– Er relation fördjupas och du blir duktigare på att läsa av och förstå din kompis
Personspår är praktiskt eftersom du inte behöver så mycket utrustning, lätt kan göra ett spår på egen hand och det passar alla hundar. Är du också nyfiken på att gå en kurs i personspår gå Gotland? Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev, där släpper jag alla nya kursdatum först. Du hittar det här.

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen