Vad roligt att flera hakade på mitt vardagslydnadsbingo förra veckan! Inför helgen har jag satt ihop ett nytt bingo – i det här fokuserar vi på trickträning. “Trick” är ett vitt begrepp och det viktigaste är såklart att du och hunden tränar på något som är roligt och utmanande. Om vi tar “sitt” som exempel går ju det att variera i oändlighet (typ), som att hunden:

  • Sitter
  • Sitter kvar när du kastar en leksak
  • Sitter kvar när du går runt hunden
  • Sitt fem meter från dig
  • Spring ut ett par meter från dig, vänder sig mot dig, sätter sig
  • Spring ut ett par meter från dig, sätter sig med ryggen mot dig
  • Sitter på en sten/pall/stol
  • Sitter på din rygg
  • Kan skifta mellan sitt och ligg trots att du har ryggen mot hunden

Här laddar du ned bingot som PDF

På min Instagram @valpjournalen kommer jag att lägga upp bilder och videos på flera av rutorna i bingot de närmsta dagarna – följ mig gärna där.

På bilden visar Hilja och Vinston rutan “Gör samma trick samtidigt tillsammans med en hundkompis.”

Leave A Comment

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

En Bästis utmärkelse!

Elever som kommer tillbaka gör mig SÅ glad. Det är roligt att få följa er utveckling under lite längre tid. 2017 införde jag utmärkelsen “Kompis! bästis” som ges till ekipage som gått tre kurser för mig.

Från botten av mitt hjärta- tack för att ni gör min verksamhet möjlig!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Tack så hjärtligt för att du vill ta del av vårt nyhetsbrev.
Oops! Tyvärr så blev det något fel med ditt meddelande, kontrollera din mail och försök igen.

KURSER PÅ KOMPIS

Kurser för dig med hund

Se alla våra kurser

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med hund

Läs mer om Valpjournalen