Kursvillkor

Anmälan är bindande. Det betyder att du är skyldig att betala för hela kursen om du avanmäler dig senare än 10 dagar innan kursstart. Avanmäler du dig innan detta betalar du anmälningsavgiften om 500 kronor.

Löptikar kan förekomma på kursen.

Om du inte har möjlighet att komma på ett eller ett par kurstillfällen har Kompis! Positiv hundträning tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för detta.

Privatlektionerna måste utnyttjas inom tre månader från det att kursavgiften är betald

En hund får ha med sig flera familjemedlemmar, det är bara bra om alla har samma bild av träningen.

För att få gå kurs här måste din hund vara vaccinerad för parvo, valpsjuka, HCC samt kennelhosta. Den måste vara fri från smittsamma sjukdomar. Vaccinationsbevis skall uppvisas via mail eller MMS innan kursstart.

Strikt hundägaransvar gäller naturligtvis alltid på mina kurser. Kompis! Positiv hundträning tar inte ekonomiskt ansvar vid hund- eller personskada.

Lagring av personuppgifter (GDPR)

När du anmäler dig till en kurs hos mig behöver jag din adress, mobilnummer samt e-mailadress för att:

  • Jag ska kunna kontakta dig med kallelse, faktura och eventuella ändringar under kursen (om jag skulle bli sjuk t. ex)
  • Jag ska kunna kontrollera att du som kund har betalat för den tjänst du anmält dig till
  • Jag ska kunna följa lagen om hur man bokför sin verksamhet! Det innebär att uppgifterna om dig (se nedan) sparas i 7 år.

Jag lagrar följande uppgifter om dig som bokar en kurs:

  • För och efternamn
  • Adress och telefonnummer
  • Mailadress
  • Eventuella bilder på din hund om vi inte kommer överens om annat (jag tar aldrig foton där du som person syns – det är bara hunden som är modell i bilderna. Du samtycker eller ber mig radera bilden muntligen vid fototillfället).

Självklart varken säljer eller delar jag dina uppgifter till någon annan part. Uppgifterna är också i tryggt förvar hos mig genom mitt lösenordsskyddade fakturahanteringssystem.

Hos mig kan du betala via Swish och då sparas ditt mobilnummer.

Jag sparar också vår mailkonversation eftersom jag i den följer upp varje kurstillfälle skriftligen. Jag sparar den för att kunna följa upp vår träning och för att se hur vi ska gå vidare. De här mailen sparar jag i ett år.

Jag har ett aktivt flöde i sociala medier. Som beskrivs ovan har du rätt att neka till att bilder på din hund figurerar på min Facebook, hemsida och Instagram. Säger du ja men ångrar dig kan du alltid kontakta mig via mail så tar jag bort den aktuella bilden inom ett dygn.

Ibland vill du som kund att jag återkommer när jag har ledig plats på kurs. Då sparar jag uppgifter enligt ovan för att kunna höra av mig till dig när jag har en plats.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera

Ta del av vårt nyhetsbrev

Missa inget genom att signa upp dig på vårt nyhetsbrev.

Prenumerera

KURSER HOS KOMPIS

Hundkurser på Gotland

Se hela utbudet

VALPJOURNALEN

En fyll-i-bok för dig med valp

Läs mer om valpjournalen