Kompis! Valpklubb

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
kr399
Kom igång

Välkommen till Kompis! Valpklubb. Jag har skapat den här onlinekursen som en självstudiekurs för dig som nyss har fått hem en valp. Min förhoppning är att du får en fördjupad förståelse för hur en hund lär sig saker, och förhoppningsvis känner samma glädje i att utveckla kommunikationen med din fyrbenta kompis som jag gör.

Så här är kursen upplagd

Här tar du del av praktiska grundövningar för dig och din valp att jobba börja med. Vissa av övningarna presenteras med hjälp av en film, andra i PDF:er med tydliga steg-för-steg-instruktioner. Du hittar också teoretiska avsnitt i podden – ta för vana att alltid börja med att lyssna på det aktuella avsnittet innan du sätter igång med de praktiska övningarna. Dessutom hittar du till varje modul en utmaning som du kan jobba vidare med.

Har du frågor om någon av övningarna kan du alltid maila mig. Du når mig på anna@kompishundtraning.se

När du har genomfört hela Valpklubben – och om du bor på Gotland – kan du boka enskilda privatlektioner med mig för att komma vidare i träningen. Maila mig för att göra detta!

Det är enkelt att komma igång med onlinekursen men ibland har man ändå frågor om hur du loggar in och så vidare – här hittar du svar på alla frågor som rör just detta.

Så här får du använda materialet

Du får gärna spara ned mina PDF:er så att du kan gå tillbaka till dem och repetera framöver. Du får dock inte sprida materialet genom att dela det vidare. Alla mina filmer nås via dolda länkar till YouTube – när du köper kursen förbinder du dig att inte heller sprida dessa vidare.

Valpjournalen: en fyll-i-bok

Valpjournalen, valp, valpbok, kompis hundträning, Anna Amnéus, hundkurs Gotland

Valpjournalen är ett handfast stöd för den nyblivna valpägaren. Här finns listor och ett gäng andra mallar som underlättar, förklarar och tipsar om sådant som är bra att veta hundens första år. Formmässigt är boken inspirerad av senaste årens Bujotrend som med hjälp av tydliga listor, plats för reflektion och målbilder hjälper dig att sätta upp, och genomföra, mål och idéer. Precis som layouten är språket lekfullt och lättsamt. Valpjournalen har glimten i ögat och allvar i botten och väntar på att klottras full av kuriosa och viktigheter för att vara ett stöd för dig som hundägare nu och i många år framöver.

Exempel på innehåll

  • Belöningstrappa – studera vad som är valpens största utmaningar och bästa belöningar
  • Den tråkigaste listan – håll koll på valprelaterade utgifter kvartalsvis
  • Skumma typer och spännande filurer – om att träffa andra hundar
  • Här kommer alla känslorna – dokumentera och ha koll på valpens känsloliv

Köp boken här.

Kompis Hundträning – Enkla övningar, schyssta metoder

Varukorg
Rulla till toppen